top of page

Reacties van klanten

12/09/2018

Krista

Ik vind het zo ontzettend leuk dat je niet vanuit een kantoortje werkt maar dingen onderneemt met de kinderen.... Dit maakt het een stuk fijner en informeler. Mijn zoon is helemaal enthousiast over vandaag, je bent wezen waterfietsen met hem en verheugd zich al op de volgende sessie als jullie naar de kinderboerderij gaan.

30/08/2018

Chantal

Het gaat goed met T.: hij poept nu sinds 3 weken op de wc. Geweldig hé !! Al durf ik er nog niet helemaal 100% op te vertrouwen. Het omkeerpunt was in Frankrijk. Niet vreemd gezien zijn gevoel voor sfeer en de ontspannenheid die we daar hadden.

Heel soms geeft hij het zelf aan, maar meestal moeten we hem nog naar de wc toe helpen. Maar dan zonder weerstand van zijn kant. En hij blijft zitten totdat het lukt. Hij is zo blij. Fantastisch om te zien. En wij natuurlijk ook blij.

Nu hij weer naar school is was het voor ons even spannend hoe hij er dan mee om zou gaan. Tot nu toe poept hij alleen thuis. Op school nog geen vieze broeken gehad. Heb de juf wel geïnformeerd. En hij weet dat hij haar mag vragen om hem te helpen.

Ik ga er vanuit dat het nu wel helemaal goed gaat komen. Maar ben toch nog voorzichtig, hihi.

Ik wil jou echt enorm bedanken voor je goede werk en hulp. Het heeft ons echt geholpen en mij veel mooie inzichten gegeven waar ik in de basis veel aan heb.

Schrijf een reactie

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page