Coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen

Ondertitel

Kindercoach Delft

De wereld is steeds meer onderhevig aan verandering en dat merken we dagelijks. Kinderen en jongeren moeten steeds meer presteren en problemen die eerder alleen bij volwassenen voorkwamen komen ook steeds meer onder kinderen en jongeren voor. Een kindercoach in Delft kan helpen bij het ondersteunen, beantwoorden en begeleiden van vraagstukken die gaan over kinderen, pubers, jongeren, opvoeden en het ouderschap. Coachingspraktijk Natuur(lijk) bewegen kan je helpen met vraagstukken over kinderen, pubers, jongeren, opvoeden en het ouderschap.

Laagdrempelige, kortdurende begeleidingsvorm

Kindercoaching is een praktische, laagdrempelige en kortdurende begeleidingsvorm. Tijdens de sessies staat het kind met zijn behoeften centraal en kan hij zelf zijn eigen talenten en mogelijkheden ontdekken. Hierdoor krijgt hij inzicht in zijn eigen sterke kanten, want veel kinderen en jongeren zijn zich hiervan nog niet bewust. Door zich bewust te worden van zijn kwaliteiten, leert het kind/jongere deze gericht in te zetten en zo zelf problemen op te lossen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en leert het kind trots te zijn op zichzelf. Een kindercoach kan bijvoorbeeld helpen bij zindelijkheidsproblemen of gedragsproblemen.

Wat doen wij?

Coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen is een (kinder)coach in Delft die:
  • de behoeften van het kind altijd centraal stelt
  • de eigen natuurlijke beweging volgt
  • de natuur en beweging een belangrijke plaats in het coachingsproces geeft.

Ook voor ondersteuning voor beroepskrachten

Naast dat een kindercoach in Delft ouders en kinderen/jongeren kan begeleiden, kan een kindercoach ook beroepskrachten die werken met kinderen en/of jongeren ondersteuning bieden bij het uitoefenen van hun vak. Dit kan door individuele trajecten maar ook door het organiseren van workshops of lezingen tijdens studiemomenten.